Meråpent bibliotek

Innhold

Heimdal bibliotek

Bydelsbibliotekene på Byåsen, Heimdal, Moholt, Ranheim,  Risvollan og Saupstad er meråpne bibliotek. Det betyr at bibliotekene er tilgjengelige for besøkende utenfor normal åpningstid. Med oppgradert lånekort kan du bruke biblioteket mellom kl 7 og 23 hver dag. Saupstad bibliotek er meråpent kl 7 til 21 søndag til torsdag. Fredag etter stengetid og lørdag er det ikke meråpent.

Aktiver tilgang

Ønsker du å bruke biblioteket i meråpent tid, må du lese og signere kontrakt.

Kontrakten er personlig og tilgang gis ikke til lånekort knyttet til skoler, barnehager eller institusjoner. Voksne kan søke elektronisk med ID-porten, eller legitimere seg og signere på biblioteket hvis du ikke har elektronisk ID. Ungdom mellom 15 og 18 år må ha med foresatt og signere på papirskjema i biblioteket.

Signer kontrakt 

 

Logo meråpent bibliotek

Hvordan låse seg inn? 

Med aktivert lånekort, skanner du dette i adgangspanelet. Du kan bruke både plastkort eller digitalt lånekort fra Bibliofil-appen. Tast pinkoden tilhørende kortet ditt. Vent på at døra går opp eller klikker. På noen bibliotek må du låse deg inn gjennom to dører.

 

Spørsmål og svar om signering 

Merk at registrert e-postadresse må være den samme på lånekortet og i ID-porten. Du kan selv endre denne før du signerer kontrakt. Enten i Bibliofil, eller i ID-porten.

Får du problemer underveis med innlogging i ID-porten, ta kontakt med deres brukerstøtte.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)


Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.