Ledig stilling

Innhold

Trondheim folkebibliotek er en enhet i Trondheim kommune, og du finner utlysninger fra oss under ledige stillinger på Trondheim kommunes side.

Vi tar inn studenter fra bibliotekarutdanningene i praksis. Dette organiseres av studiestedene.

trine_mbarn.jpg

Trondheim folkebibliotek har over 60 ansatte. Vår kultur tilsier at vi står sammen og hjelper hverandre når det trengs, vi jobber tverrfaglig og tar i et tak uansett oppgaver. Alle ansatte bistår med å yte service i skranke, følger opp bestillinger, utlån og innlevering. Vi er omstillingsdyktige, opptatt av utvikling og at biblioteket skal være tidsriktig og moderne. Samtidig skal vi holde på litterære tradisjoner og biblioteket som et sted for folkeopplysning og livslang læring.

Trondheim folkebibliotek er den kulturvirksomheten i byen som brukes av flest mennesker og er dermed en viktig, terskelfri og gratis møteplass. Her møtes folk på tvers av alder, kjønn, utdanning, demografi og etnisitet. I tillegg til individuell veiledning, tilbyr vi innbyggerne lesestund, litterær lunsj, forfatterbesøk, debatt, bydels- og litteraturfest, datakurs, kreative verksted, spillkveld, språkkafé og konserter. Trondheim folkebibliotek satser på både det fysiske og det digitale biblioteket.

 

Vi har for tiden ledige stillinger som:

Tilkallingsvikarer (alle bibliotek) - frist 22. februar 2024

Systemkonsulent/IKT-bibliotekar - frist 25. februar 2024

Sist oppdatert: 08.02.2024