Liker du bøker om kroppen?

Innhold

Liker du bøker om kropp, bæsj, tenner og basilusker? Her har vi noen du kan like.

 

Bokomslag

Samira og skjelettene

Inne i kroppen har vi skjelett, sier frøken. Æsj! Noe så ekkelt! Skjelett inni kroppen, det vil i hvert fall ikke Samira ha! Vekk med det! Heldigvis vet mamma råd...

 

Bokomslag

Ingrid og bassilusken

Der er Bassilusken! Som gjør barna syke. Den flyr inn i øret. Herjer rundt og er rampete. Da får Ingrid vondt. Hun orker ikke å leke. Ingrid er blitt syk. Doktoren må komme!

 

Bokomslag

Timothy mister seg sjølv

Timothy har det fint. Han har eit lite hus i skogen og akkurat passe mange tenner. Men ein dag begynner alt å falle frå kvarandre. Det er den dagen Timothy mister ei tann...

 

Bokomslag

Prikkesyken

Den retthalede grisungen er syk. Reven må være lege og det er greit. Men så baller det på seg. Legen får flere pasienter enn han ønsker seg, men heldigvis har han noen knep på lur.

 

Bokomslag

Bæsjefesten

Nikki slutter å bæsje fordi hun sparer til en bæsjefest. Hva skjer når Nikki har spart i 17 dager og endelig eksploderer?

 

Bokomslag

Do: ei stinkande reise gjennom bæsjens historie

Alle bæsjer, men har du eigentleg tenkt på kvar dei gjorde av bæsjen i gamle dagar, før vassklosettet blei funne opp? Eller kva dei gjer med tisset i land der dei ikkje har nok reint vatn? Kva gjer du eigentleg når du må bæsje på ein u-båt, i eit jagarfly eller på ein internasjonal romstasjon?

 

Bokomlag

Nilsen og stellebordet

"Det verste er når Nilsen har bæsj.
- Vær så snill å ligge rolig nå, ber pappa.
Men så ...
- Nei! Nilsen, nei! roper pappa. Det blir stille. Så sier pappa.
- Hjelp. Vi har en bæsjekrise - grad tre!"

Sist oppdatert: 14.11.2018

Fant du det du lette etter?