Trondheim folkebibliotek er åpent

Informasjon om sommerbiblioteket

Hjelp til innlogging

Innhold

Hvordan logge inn?

Logg inn på Min side eller i Bibliofil med nummeret på bibliotekkortet eller med den e-postadressen du har registert hos biblioteket.

Kortnummeret finner du under strekkoden på bibliotekkortet og i meldinger fra oss. Den starter med bokstaven N og fortsetter med tall. F.eks. N00123456. Du kan få tilsendt lånekortnummeret ditt på SMS eller e-post om du ikke finner det. Trykk på Glemt det?

PIN-koden er den samme som den du bruker når du låner. Har du glemt kan du bestille ny og få den tilsendt på e-post. Etter første gangs innlogging blir du bedt om å lage et passord for sikrere innlogging. Når du har opprettet passord bruker du dette sammen med lånekortnummer eller e-postadresse ved innlogging. PIN-koden bruker du deretter bare på automater, for å låse seg inn i meråpent bibliotek eller logge på trådløst nettverk.

Problemer med innlogging?

Sjekk at du har skrevet e-postadresse eller lånenummer riktig. Har du nytt lånekort starter lånenummer med N og to nuller.

Det forutsettes at nettleseren tillater informasjonskapsler (cookies) og at du benytter en oppdatert nettleser.

 

Mottar du ikke e-post fra oss?

Dette er dessverre et kjent problem. Vi sender ut store mengder e-post hver dag og noen av de store e-postaktørene som Gmail og Hotmail kan tolke dette som søppelpost.

Sjekk om e-postene fra oss kan ha havnet i søppelkassen/spambox. For å unngå at de havner som søppel kan du merke våre utsendingsadresser utlaan@tfb.no, utlaan@trondheim.folkebibl.no, ingen@tfb.no ogingen@trondheim.folkebibl.no som gyldige e-poster/ikke søppelpost. Da hjelper du også andre ved at våre e-poster ikke lenger blir merket som søppel. 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne? (ikke skriv personlig informasjon)


Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.