Smitteverntiltak / Corona information

Hjelp til innlogging

Innhold

Hvordan logge inn?

Logg inn på Min side eller i Bibliofil med nummeret på bibliotekkortet eller med den e-postadressen du har registert hos biblioteket.

Kortnummeret finner du under strekkoden på bibliotekkortet og i meldinger fra oss. Den starter med bokstaven N og fortsetter med tall. F.eks. N00123456. Du kan få tilsendt lånekortnummeret ditt på SMS eller e-post om du ikke finner det. Trykk på Glemt det?

PIN-koden er den samme som den du bruker når du låner. Har du glemt kan du bestille ny og få den tilsendt på e-post. Etter første gangs innlogging blir du bedt om å lage et passord for sikrere innlogging. Når du har opprettet passord bruker du dette sammen med lånekortnummer eller e-postadresse ved innlogging. PIN-koden bruker du deretter bare på automater, for å låse seg inn i meråpent bibliotek eller logge på trådløst nettverk.

Problemer med innlogging?

Sjekk at du har skrevet e-postadresse eller lånenummer riktig. Har du nytt lånekort starter lånenummer med N og to nuller.

Det forutsettes at nettleseren tillater informasjonskapsler (cookies) og at du benytter en oppdatert nettleser.

 

Mottar du ikke e-post fra oss?

Dette er dessverre et kjent problem. Vi sender ut store mengder e-post hver dag og noen av de store e-postaktørene som Gmail og Hotmail kan tolke dette som søppelpost.

Sjekk om e-postene fra oss kan ha havnet i søppelkassen/spambox. For å unngå at de havner som søppel kan du merke våre utsendingsadresser utlaan@tfb.no, utlaan@trondheim.folkebibl.no, ingen@tfb.no ogingen@trondheim.folkebibl.no som gyldige e-poster/ikke søppelpost. Da hjelper du også andre ved at våre e-poster ikke lenger blir merket som søppel. 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.