Hjelp til innlogging

Innhold

Dame som holder opp bibliotek-kort

Hvordan logge inn?

Logg inn på Min side eller i Bibliofil med nummeret på bibliotekkortet eller med den e-postadressen du har registert hos biblioteket. Du kan også logge inn med ID-porten.

Kortnummeret finner du under strekkoden på bibliotekkortet og i meldinger fra oss. Den starter med bokstaven N og fortsetter med tall, for eksempel N00123456. Du kan få tilsendt lånekortnummeret ditt på SMS eller e-post om du ikke finner det. Trykk på Glemt det?

PIN-koden er den samme som den du bruker når du låner. Har du glemt kan du bestille ny og få den tilsendt på e-post. Etter første gangs innlogging blir du bedt om å lage et passord for sikrere innlogging. Når du har opprettet passord bruker du dette sammen med lånekortnummer eller e-postadresse ved innlogging. PIN-koden bruker du deretter bare på automater, for å låse seg inn i meråpent bibliotek eller logge på trådløst nettverk. Du kan slå av passord under Min profil, men vi anbefaler å benytte passord da det er sikrere.

Problemer med innlogging?

Sjekk at du har skrevet e-postadresse eller lånenummer riktig. Lånekort starter lånenummer med N og to nuller.

Hvis du logger inn fra en nettleser, forutsettes det at den tillater informasjonskapsler (cookies) og at du benytter en oppdatert nettleser.

Mottar du ikke e-post fra oss?

Dette er dessverre et kjent problem. Vi sender ut store mengder e-post hver dag og noen av de store e-postaktørene som Gmail og Hotmail kan tolke dette som søppelpost.

Sjekk om e-postene fra oss kan ha havnet i søppelkassen/spambox. For å unngå at de havner som søppel kan du merke våre utsendingsadresser fra domenet trondheim.bib.no, for eksempel som gyldige e-poster/ikke søppelpost. Da hjelper du også andre ved at våre e-poster ikke lenger blir merket som søppel.

Du finner alle meldinger og varsler vi har sendt i Bibliofil-appen under Meldinger og "Varsler biblioteket har sendt deg:".

 

Mottar du ikke SMS fra oss?

Hvis telefon-abonnementet er sperret for premium-/betalingstjenester eller du har reservert deg mot å motta reklame på din telefon, blir SMS-ene fra oss blokkert selv om de er gratis (de kommer fra et 4-sifret nummer). Biblioteket sender SMS fra nummeret 2242. 

 

Spør oss

Vi hjelper deg med innlogging og bruk av våre tjenester. Ta kontakt med oss i Bibliofil-appen, på e-post, telefon eller kom innom oss.

Sist oppdatert: 24.04.2023

Fant du det du lette etter?