Tegneserier for barn

Innhold

Prøv disse tegneseriene!

 

Bokomslag

Serien om Hilda

Hils på Hilda! Hun greier aldri å sitte stille lenge av gangen. Det hadde ikke du gjort, heller, om du stadig snublet borti merkelige skapninger som midnattskjemper, trollsteiner og sjøsjeler. Tegneserien om Hilda er også som TV-serie på Netflix.

 

Bokomslag

Mirandaserien

Følg Miranda på vandring i en verden befolket av drager og prinsesser, troll og trollmenn, dverger og feer, konger og dronninger. I første bok møter vi Mirandas små venner, Fabian og Fidel. De er på jakt etter den magiske steinen.

 

Bokomslag

Hundemannen

Halvt hund, halvt menneske og hundre prosent helt. Politihunden Greg og hundeføreren hans blir livstruende skadet, og operasjonen som følger, skal endre historien for all fremtid. Men noen dager våkner villdyret samtidig som plikten kaller.

 

Bokomslag

Zita

Zita finner en knapp mens hun er ute og leker med bestevennen Josef. Josef vil ikke at Zita skal trykke på knappen, men det gjør hun. Resultatet er at Josef blir bortført til en fremmed planet, og Zita er den eneste som kan redde ham. På veien møter hun avdankede roboter, mystiske hjelpere og rare skapninger i alle størrelser og fasonger.

 

Bokomslag

Hverdagsliv med Raina

I Smil detter og slår Raina tennene sine og må dermed gjennom både operasjon og tannregulering. Denne grusomme og pinlige opplevelsen kan du dele med henne.

I Søstre får du bli med Raina og den plagsomme lillesøsteren hennes, Amara, på en ukes bilferie. Det finnes ikke nok batterier til å overdøve Amara med musikk hele veien. Så hvordan skal dette egentlig gå?

Sist oppdatert: 14.11.2018

Fant du det du lette etter?