Likte du Rampete Robin

Innhold

Likte du bøkene om den Rampete Robin, vil du sikkert også like disse morsomme bøkene:

 

Bokomslag
Krise-Kristine

Krise-Kristine heter egentlig Kristine Olsen. Det er pappa som har gitt henne tilnavnet "Krise". Noe Kristine synes er urettferdig. Hun kan ikke noe for at hennes geniale ideer noen ganger ikke går helt som planlagt. Hun mente f.eks. ikke at kusinen skulle bli skallet og dekket med superlim, ei heller å stjele naboens hund og få den til å snakke russisk. Hver bok inneholder 3 fortellinger hver pluss Kristines beste overlevelsestips. Man trenger ikke lese bøkene i rekkefølge.

 

Bokomslag
Mitt liv som Lotte

Lotte er en 10 år gammel jente som anser seg for å være ganske normal, mye mer normal enn foreldrene og de to idiotbrødrene sin. Men etter at hun fikk den indiske blokkfløyta av mamma har det begynt å skje en del merkelige ting. Hun havner hele tiden i situasjoner som er enten dødspinlige, superflaue, morsomme eller bare ganske mystiske. Dette er en humoristisk dagbokfortelling om alt det vanvittige, rare og kule som skjer i livet til Lotte.

 

Bokomslag
Vilma fantasidilla

Møt Vilma - hun er seks år, og den minste i en søskenflokk på tre. Siden boren Lukas og søsteren Olivia nekter å leke med henne, er Vilma tvunget til finne opp usynlige venner som holder henne med selskap. Vilma stiller hele tiden spørsmål ved verden, for eksempel «Hvorfor har vi armhuler?» eller «Hva er det motsatte av et smørbrød?». Mens andre blir sprø av disse spørsmålene, vil hennes usynlige venner alltid høre mer. Bøkene er lettleste, med morsomme illustrasjoner i sorthvitt på hver side som fyller ut handlingen.

 

Bokomslag
Kaptein Super-truse

Det er oppfinnerkonkurranse på skolen, men Georg og Harald får ikke være med på grunn av den katastrofen de forårsaket på forrige konkurranse. I stedet saboterer de alle oppfinnelsene til de andre elevene. De lager også en ny tegneserie om Kaptein Super-Truse der han slåss mot levende og menneskeetende doer. Når de kopierer denne tegneserien på Melvin sin superkopimaskin, kommer det levende menneskeetende doer ut av maskinen, og i alt oppstyret må Kaptein Super-Truse trå til. Sammen klarer de å stoppe doene i et ellevilt kaos. Boka er en blanding av tegneserie og roman, der illustrasjonene spiller sammen med teksten for å lage et livlig uttrykk.

 

Sist oppdatert: 15.11.2018

Fant du det du lette etter?