Likte du Gutta i trehuset

Innhold

Hvis du likte bøkene om Gutta i trehuset som stadig bygger på, kan det hende du også liker disse:

 

Bokomslag
Miles og Niles

Miles er kjent for eneneste ting: Pøbelstreker. Men når han flytter til en ny skole oppdager han at det allerede er skikkelig god pøbel på den skolen. Mange illustrasjoner og mye pøbling!

Bokomslag
Galaktiske pølser-serien

Jordgutten Kosmo er skipper om bord på Neonwieneren, galaksens feteste flygende pølsebod. Science fiction full av pølser, monstre og action!

 

Bokomslag
Poptropica-serien

Tegneserie om et magisk kart som fører Mia, Oliver og Jørgen ut på mange lattervekkende og spennende eventyr.

 

Bokomslag
Verdens verste- bøkene

Ruben og bestevennen Kent opplever forviklinger og kaos, enten det er svømmedag på skolen, bursdagsfest eller ferie. Mye gal humor og morsomme tegninger.

 

Bokomslag
Barske bøller

Herr Ulv, Mister Hai, Sir Slange, Don Piraja er både barske og farlige, og skikkelige bøller. De fire bøllete guttas drøm er å bli store helter, som gjør gode gjerninger. Men alle vet at de er slemme, og de er skremmende og livsfarlige. Derfor vil de bevise det motsatte, at de kan gjøre en masse gode gjerninger. Deres første gode oppdrag er å befri 200 hunder. Her er mye slapstick-humor med slemme typer, snille typer, action, eventyr, humor og tøffe biler. 

 

Bokomslag
Stinkbomba & Ketsjuptrynet

Bli med heltene Stinkbomba og Ketsjuptrynet når de legger ut på et svært farlig og nervepirrende eventyr. Det kan også hende at de treffer på noen pøbelaktige grevlinger som stjeler, velter søppelspann, jakter på høner og som av og til liker å bosette seg i tunneler. Søskenparet bor på øya Store Ståhei, der de sammen med kongen, Kong Tannpuss av Røyskatt (muligens barnas bestefar), hans hær: Katten Malcolm, og Den lille handlevogna (som absolutt ikke er en hest), stadig er på jakt etter de slemme grevlingene som finner på alt mulig tøys og tull.

 

Sist oppdatert: 15.11.2018

Fant du det du lette etter?