Likte du Detektivbyrå nr 2

Innhold

Bokomslag

Vil du kanskje også like...

 

Bokomslag 

Fem-gjengen Nye eventyr

George, Anne, Dick, Julian og hunden Timmy er en gjeng som
har det morsomt sammen. I hver bok dukker det opp et nytt mysterium som må løses. Det er skurker, kidnappere og rømlinger. Og Fem-gjengen stiller opp hvis noen trenger hjelp eller er i nød. Humor, spenning og masse fargerike bilder!

 

Bokomslag

Megagutten

Politiet sier at tyven som plager byens befolkning er umulig å fange. Melvin tenker at da er det en perfekt oppgave for en superhelt. Han har ikke fortalt det til noen, men han er en superhelt i smug. Melvin tar oppdraget.

 

Bokomslag

Sofie og Nadia

Hva hadde du tenkt, om du inne i skogen støtte på to menn som gjemte unna esker i en hule i fjellet? Sofi e og Nadia er ganske sikre på at dette er tyver som gjemmer unna tyvgods. Dagen etter går de for å undersøke eskene nærmere. Mens de er der dukker plutselig mennene opp igjen, og da...

 

Bokomslag

Edward Rubikons mysterier

Grimsrud kan virke som en vanlig by, men det er den absolutt ikke. Spøkelser og mørke kreft er truer. Heldigvis kommer Edward ved en tilfeldighet over et hemmelig rom som tippoldefaren hans bygde. Der er det bøker og andre hjelpemidler som han og kompisen får god bruk for når de skal redde byen.

 

Bokomslag

Akimbo

Akimbo bor i et viltreservat midt i Afrika. Der er det mye spennende som skjer. I en bok starter Akimbo sin egen ett erforskning for å stanse snikskyttere som dreper elefantene. I en annen skal de fange en supergiftig slange; en grønn mamba.

 

Bokomslag

Mikkel og Tønnes

Dette er serie om to gutt er fra 1600-tallet. Faren ti l Tønnes er kaptein på ei seilskute. De drar med den til nye byer i hver bok, og havner i spennende eventyr. I bok to er de i Trondheim. Der blir de innesperret i krypten i Nidarosdomen av tyver som ikke ønsker å bli avslørt.

Sist oppdatert: 01.03.2019

Fant du det du lette etter?