Liker du Verdens verste-serien?

Innhold

Likte du den morsomme serien Verdens verste, vil du sikkert le godt av disse også:

 

Bokomslag

Anton og andre uhell

Anton har nettopp fått to beskjeder som har brakt hans verden ut av balanse: han var ikke et planlagt ønskebarn, men ble til pga. en rift i gummien; og faren hans er deprimert. For å gjenopprette balansen bestemmer Anton og bestevennen, Ine, seg for å finne en ny kjæreste til faren. Men det er lettere sagt enn gjort.

 

Bokomslag

Verdens kuleste gjeng

En dag kommer det en ny jente inn i klassen til Bjørg. Helena er kledd i sjokkrosa fra topp til tå, hun er rund som en bowlingkule og hun synger «Helena, Helena her er jeg, Helena» mens hun danser inn i klasserommet. Helena bestemmer seg for å bli bestevenner med Bjørg og de skal danne verdens kuleste gjeng!

 

Bokomslag

Serien om Ella

Ella går i andre klasse, men det er ikke en helt vanlig klasse. I Ellas klasse skjer det alltid noe. Noe mystisk, noe spennende, noe som barna blir tvunget til å fikse opp i. For eksempel i Ella og de andre når læreren deres får et mystisk brev og Hanna overbeviser klassen om at læreren blir utpresset. Eller i Ella og Rockepekka når Pekka bestemmer seg for å bli en berømt rockestjerne for å slippe å lære seg gangetabellen.

 

Bokomslag

Miles og Niles

Miles Murphy er kjent for én eneste ting: pøbelstreker. Han er den beste pøbelen noensinne. Når han må flytte til kjedelige Slumredal (også kjent for én eneste ting: kuer), regner han med å være den beste pøbelen på den nye skolen sin også. Men det er ett problem: Det finnes allerede en pøbel på skolen, og han er god. Skikkelig god.

 

Bokomslag

Julius

I Julius og klassefesten vil Julius spørre Linn om hun vil bli sammen med ham. Men det går ikke helt smertefritt! Kvelden før får Julius et myggstikk i pannen og Julius er allergisk mot mygg! Julius hovner opp i pannen og ser ut som et grottemenneske, og det har blitt enda verre når han våkner morgenen etter – altså dagen når han skal spørre Linn om hun vil bli sammen med ham...

Sist oppdatert: 14.11.2018

Fant du det du lette etter?