Amuletten-serien

Innhold

Likte du tegneserien Amuletten? Prøv disse seriene:

Bokomslag
Sarin

Sarin vokser opp hos fosterforeldre, men rømmer for å finne sine biologiske foreldre. Underveis får hun følge av den mystiske Eldur og sammen kjemper de seg vei gjennom Svovelfolkets dal og til Keiserens by hvor Sarin møter nye utfordringer. Kampen mellom det gode og det onde har begynt! 

I alt er det seks bøker i serien om Sarin

 

Bokomslag
Miranda

Følg Miranda på vandring i en verden befolket av drager og prinsesser, troll og trollmenn, dverger og feer, konger og dronninger. I første bok møter vi Mirandas små venner, Fabian og Fidel. De er på jakt etter den magiske steinen.

Det er ni bøker i serien om Miranda.

 

Bokomslag
Taynikma

Mørke krefter styrer landet Taylania og uroen brer seg. Koto er
14 år og en helt vanlig gutt. Tror han. Men så oppdager Koto at han har mystiske skyggekrefter. En mystisk gjenstand—en taynikma — blir stjålet og Koto må ut på en farefull ferd for å stjele den tilbake. Han må ta i bruk kreftene sine i kampen mot farlige fiender, som skjuler seg overalt!

Serien er halvt tegneserie og halvt roman. Det er åtte bøker i serien.

 

Bokomslag
Kimura

Etter den store krigen ligger alt i ruiner. Foreldreløse Kimura har rømt fra barneleiren. Han vil bli samurai — en kriger som lever av sverdet sitt. Det er bare ett problem. Soldatene er etter ham!

Det er åtte bøker i serien.

 

Bokomslag
Poptropica

Oliver, Mya og Jorge krasjlander på Poptropica som er befolket av utrydningstruede dyr og en horde med rasende vikinger. Noe fryktelig truer Poptropicas eksistens og vennegjengens mulighet til å komme vekk fra øya. Spenning og humor!

Det har kommet fire bøker i serien.

 

Bokomslag
Edward Rubikons mysterier

Grimsby kan virke som en helt vanlig by, men det er den
absolutt ikke. Spøkelser og mørke krefter truer. Heldigvis kommer Edward ved en tilfeldighet over et hemmelig rom som tippoldefaren hans bygde. Der er det bøker og andre hjelpemidler som han og kompisen får god bruk for når de skal redde byen. Spenning!

Det er kommet tre bøker i serien.

Sist oppdatert: 11.07.2018

Fant du det du lette etter?