Flerspråklig samling

Visste du at vi har materiale på over 70 språk til utlån? Fra viser på romani til romaner på vietnamesisk.

 Fremmedspråkavdelinga på hovedbiblioteket

I avdelinga for fremmedspråk i andre etasje på hovedbiblioteket kan du vandre mellom hyllene og finne fram til bøker på ditt språk - eller språket du prøver å lære deg. Noen hyller er innholdsrike, som de med bøker på spansk og tysk, mens andre har mindre utvalg, men vi prøver å tilby noe på mange av språkene som snakkes og leses i Norge. På noen av hyllene står også DVD-er med tale fra det valgte språket. I tillegg har de fleste av filmene i samlingen mulighet for tale eller teksting på andre språk enn norsk. Blant musikk står alle språk samlet. 

Søk etter ulike språk i basen

På nettsiden vår www.tfb.no kan du velge språk blant filtrene til venstre etter å ha skrevet inn et søk. Dette begrenser søket til kun treff på det valgte språket.

Innkjøpsønsker

Det er også mulig å sende oss innkjøpsønsker om bøker på andre språk enn norsk. Dette kan du gjøre ved å velge "Avansert søk" på søkefeltet midt på siden. Dette tar deg til biblioteksystemet Bibliofil, der du kan sende ønsker til oss via den grønne knappen "Meldinger" på venstre side.

Ny i Norge?

Hvis du er ny i Norge har vi samlet mange tips på en felles side, den kan du lese her: Ny i Norge