Læringssenteret

Innhold

En hånd som skriver på et tastatur

Trenger du datahjelp?

På Trondheim folkebibliotek får du hjelp til å bruke data og internett. Vi tilbyr datahjelp i hele åpningstiden. Her kan du få hjelp til tjenester som kopi, print, og skann av dokumenter.

Hvis vi ikke kan hjelpe deg, viser vi deg hvor du kan få hjelp.

Har du et problem som tar litt lengre tid å løse, eller du ønsker mer ro for å lære eller spørre om hjelp, kan du bestille tid til en-til-en veiledning. Ta kontakt med oss på tlf. 95 26 31 17.

En-til-en veiledning

Denne veiledningen passer godt for deg som er nybegynner, eller for deg som aldri har brukt smarttelefon eller data i særlig grad. Ingen spørsmål er for små.

Ta kontakt for å bestille tid til oss på hovedbiblioteket på 95 26 31 17.

Datahjelpen med tema

Datahjelpen er et tilbud der der vi går gjennom aktuelle tema og øver oss sammen. Passer for deg som er litt vant til å bruke data, apper eller nettsider.

Det er gratis, men du må melde deg på for å være sikker på å få plass. Kursene holdes på kursrom i 4. etg. på hovedbiblioteket fra kl. 13.00-14.30. Ta kontakt for å bestille plass på 95 26 31 17.

Datahjelpen høsten 2021

Lær deg om apper 20.10
Lær deg å bruke e-post 3.11
Fremtidsfullmakt 17.11
Kunsten å google 1.12

Alle kurs ved Trondheim folkebibliotek

Nettkurs

23 offentlige ting - inngående om offentlige digitale tjenester

Digidelkurs - kurs for å bruke datamaskin, internett, e-post og mer avanserte kurs for skype, apper, netthandel, Facebook, MinID, skattemelding, Digipost og sosiale medier

Seniorsurferne - svensk tv-program med opplæring

Læringskart

Det er mange i Trondheim som tilbyr ulike læringsaktiviteter som datakurs, språklæring og rådgiving. Her er et kart som viser flere av tilbudene som finnes i kommunen.

Sist oppdatert: 08.10.2021

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.