Smitteverntiltak i bibliotekene

Velkommen til Trondheim folkebibliotek

Innhold

Fra onsdag 27.november 2019 slår vi sammen biblioteksystemene til Trondheim folkebibliotek og Klæbu folkebibliotek. Fra 1.1.2020 er Klæbu kommune historie og en del av Nye Trondheim kommune.

Vi ønsker derfor dere alle som har benyttet Klæbu folkebibliotek velkommen over til Trondheim folkebibliotek, Klæbu som fortsatt blir i kulturhuset. Dere må gjerne bruke våre andre avdelinger. Du kan få tilgang til meråpne bibliotek ved å signere kontrakt. Byåsen, Heimdal, Moholt, Ranheim, Risvollan og Saupstad bibliotek er meråpne. Har du lånekort fra Klæbu kan du bruke dette i Trondheim.

Fra desember vil det sendes bøker mellom alle bydelsbibliotekene og hovedbiblioteket hver dag, så da får dere tilgang til hele samlinga på rundt 440 000 titler og slipper å vente så lenge på det dere bestiller når det ikke er venteliste.

Står du på venteliste(r) i Klæbu, blir denne flettet inn med Trondheims venteliste og vi flytter deg inn i riktig kønummer basert på tidspunktet du bestilte. Det er ofte lange ventelister på de mest populære bøkene siden det bor mange i Trondheim. I desember blir ikke ledige populære bøker sendt fra Klæbu, så du kan sikre deg mange godbiter før jul. Etter jul vil det bli et utvalg av hurtiglånsbøker av de mest populære titlene som kan lånes ei uke.

Hvis du bruker Bibliofil-appen eller nettsidene, blir du automatisk overført til Trondheim. Hvis du lurer på hvordan du bruker alle funksjonene, ligger det informasjon på våre sider

Det er andre låneregler i Trondheim, så les gjerne over hva som gjelder. Vi har også ordensregler som også gjelder for Klæbu bibliotek. For oss er det viktig at dere som bruker bibliotekene våre behandler det og menneskene som er der godt. 

De trivelige og kunnskapsrike ansatte fra Klæbu folkebibliotek vil fortsatt være der, men det vil og komme til nye fjes. De kan fortsatt kontaktes som før.

Velkommen til oss!

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.